Skogstufva möbelmontage AB

Montera garderob Uppsala

Din pålitliga partner för professionell möbelmontering. Vi erbjuder en sömnlös och bekväm lösning för att få dina möbler på plats, oavsett om det är en ny IKEA-soffa, en elegant matsalsuppsättning eller en skräddarsydd garderobslösning. Kanske har du en garderob som du behöver hjälp att montera och dessutom  befinner dig i Uppsala? Ta det lugnt, vi hjälper dig!

Letar du efter en hantverkare med ambition, kvalitet och innovation?

}

Få tiden att räcka till

Vi förstår stressen med att flytta eller renovera. Med våra flexibla tidsscheman kan du slippa oroa dig för tidsbrist. Vi tar hand om monteringen och lätt städning efteråt, så att du kan njuta av dina nya möbler direkt!

Erfarenhet och Expertis

Våra professionella möbelmontörer är här för att säkerställa att dina möbler monteras korrekt och effektivt. Med flera års erfarenhet och expertis kan vi hantera allt från en enkel bokhylla till stora sängar med förvaring. Du kan lita på oss för en smidig monteringsupplevelse.

Fullständig service

Vi gör möbelmonteringen smidig och bekväm för dig. Vi tar hand om återvinning av förpackningsmaterial, lätt städning efter monteringen och bortforsling av gamla möbler. På Skogstufva prioriterar vi personligt bemötande och anpassar oss efter dina önskemål.

Skogstufva möbelmontage AB

Vi erbjuder heltäckande lösningar

Vi förstår att korrekt montering av möbler kan vara både tidskrävande och krävande. Därför är våra professionella möbelmontörer här för att göra det enkelt för dig. Vi tar hand om alla aspekter av monteringen så att du kan njuta av dina möbler utan stress eller besvär.

Vi finns på Instagram

Följ vår resa på Instagram

Montera garderob Uppsala

Låt oss göra din möbelmontering enkel och bekymmersfri. Med vår expertis och dedikation till kvalitetsservice är du garanterad en smidig upplevelse från början till slut. Kontakta oss nu för att få dina möbler monterade av våra erfarna montörer. Tack för att du väljer oss för dina möbelmonteringsbehov – vi ser fram emot att göra ditt hem komplett och bekvämt för dig! Vill du bli kontaktad? Klicka här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Skogstufva möbelmontage AB

Öppettider:

Måndag 09:00 - 21:00
Tisdag - Torsdag 07:00 - 21:00
Fredag 07:00 - 15:00
Lördag - Söndag 10:00 - 18:00

Vi finns här

Täby 302, 741 92 Knivsta

Maila oss för offert
Eller ring oss

0708-20 66 86

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär